صفحه اصلي > شرح خبر 


Share
کدخبر: ١١١٩٢
تاريخ انتشار: ٠٧:٢٠ - 1396/10/18
چرا نباید فست فودهای ارزان قیمت را بخریم؟
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه افراد باید از خرید غذا و فست فودهای ارزان‌قیمت خودداری‌کنند، هشدار داد: مسمومیت‌های غذایی و در مورد حاد، ابتلا به برخی بیماری‌ها نظیر انواع سرطان‌ها در انتظار کسانی خواهد بود که به طور مداوم اقدام به مصرف غذاهای ارزان‌قیمت می‌کنند.
چرا نباید فست فودهای ارزان قیمت را بخریم؟

به گزارش آی سبک، دکتر کوروش جعفریان افزود: ممکن است برخی فروشندگان فست فود ادعا کنند که همبرگرشان از ۸۰ درصد گوشت تشکیل شده است و هر کیلو از آن را به قیمت ۲۵ هزار تومان بفروشند، اما به صراحت اعلام می کنم چنین چیزی غیر ممکن است و در ترکیبات چنین همبرگری قطعا از ضایعات گوشت استفاده شده است، زیرا همبرگری که از ۸۰ درصد گوشت تشکیل شده، امکان ندارد به قیمت کمتر از کیلویی ۶۰ هزار تومان فروخته شود.

وی با بیان این که فعالیت چنین افرادی در بازار غذایی ناشی از ضعف سیستم های نظارتی است، ادامه داد: تا زمانی که سیستم نظارتی نتواند محتوای غذا را برای مردم آشکار کند، همچنان با این مشکل مواجه خواهیم بود. اگر تولید کننده غذا در قالب یک برند فعالیت کند به محض این که مشتری متوجه آلودگی در آن برند شود، نهاد ناظر براحتی می تواند نه فعالیت آن شعبه؛ بلکه تمام شعب فعالیت کننده در آن برند را نیز متوقف کند، همانطور که در دنیا چنین است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: البته گاهی اوقات ارزان قیمت بودن غذا موجب بروز مشکل نیست و در مواردی اتفاقا غذا نیز گران قیمت ارائه می شود، اما متاسفانه کیفیت ندارد و حتی ممکن است تاریخ گذشته نیز باشد که میزان بار میکروبی و تولید سموم در آن بالاست.

جعفریان با تاکید بر این که مردم باید از خرید مواد غذایی ارزان قیمت به لحاظ پایین بودن نرخ خودداری کنند به افراد توصیه کرد از مکان های دارای شناسنامه نظارت بهداشتی خرید کنند تا درگیر عوارض ناشی از مصرف چنین موادی نشوند.

منبع: سلامت آنلاین

برچسب ها:
فست فود, تغذیه, سلامت,
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




پربيننده ترين ها